diner |
|
Verrassingsmenu van de chefIedere dag (dinsdag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 42,50 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 52,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 62,50 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor november 2023: |
€ 42,00 |
Rösti met aardappel en krab, avocado crème, citroen mayonaise en vinaigrette van groene kruiden en karnemelk of Carpaccio van hert met truffelmayonaise, gemarineerde bundelzwam, comté kaas en cashewnoten |
|
Gebakken snoekbaarsfilet met snijboonlinten, krokante lotuswortel en saus van gerookte pompoen of Gebakken diamanthaas met puree van pastinaak, diverse bereidingen van rode biet en Chimichurri |
|
Taartje van pistache met gel van rood fruit en sherry, roomijs van honing of Selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,00 |
€ 14,50 |
Wildzwijn Coppa van Wildzwijn met crème van Parmezaanse kaas en truffel, kroepoek van rode wijn en schuim van eekhoorntjesbrood |
€ 15,75 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis |
€ 17,50 |
Rösti Van het maandmenu: Rösti met aardappel en krab, avocado crème, citroen mayonaise en vinaigrette van groene kruiden en karnemelk |
€ 12,75 |
Carpaccio van hert Van het maandmenu: Carpaccio van hert met truffelmayonaise, gemarineerde bundelzwam, comté kaas en cashewnoten |
€ 12,75 |
Oesters Rauw of met granité van bloody mary, per stuk |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Wildbouillon Dubbel getrokken wildbouillon met draadjesvlees en lavas |
€ 9,75 |
Pompoensoep Romige soep van Pompoen met dragon crème fraiche en roze peperolie |
€ 8,75 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met drie koude sausjes |
€ 11,00 |
Eendenbout Ravioli’s van eendenbout met crème van knolselderij, gestoofde savooiekool, crunch van amandel en ketjapjus |
€ 17,00 |
Hoofdgerechten |
|
Hertenbiefstuk Hertenbiefstuk met bitterbal van wildstoof, puree van pastinaak, gieser wildeman peer en jus met rozijnen en thijm |
€ 30,50 |
Sukade Zacht gegaarde sukade van het black angus rund met stamppot van zoete aardappel, chorizo en zongedroogde tomaat en vadouvanjus |
€ 29,50 |
Diamanthaas Van het maandmenu: Gebakken diamanthaas met puree van pastinaak, diverse bereidingen van rode biet en Chimichurri |
€ 25,00 |
Gebakken snoekbaarsfilet Van het maandmenu: Gebakken snoekbaarsfilet met snijboonlinten, krokante lotuswortel en saus van gerookte pompoen |
€ 25,00 |
Dorade Gebakken doradefilet met mousseline van aardappel en tomaat, geroosterde venkel, krokante aardappel en saus van sereh |
€ 27,50 |
Supplement eendenlever: € 8,50 |
|
Desserts |
|
Tartelette Tartelette gevuld met lemoncurd, gel van bloedsinaasappel en sinaasappelsorbet |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 15,00 |
Dessert maandmenu: Taartje van pistache met gel van rood fruit en sherry, roomijs van honing |
€ 12,50 |
Dessert maandmenu: Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 12,00 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |