diner |
|
Verrassingsmenu van de chefIedere dag (dinsdag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 42,50 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 49,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 59,50 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor juni 2023: |
€ 42,00 |
Ceviche van zeebaars met dressing van limoen en passoa, zoetzure jalapeño peper, passievrucht en krokante uienringen of Zacht gegaarde gemarineerde runderborst op een krokante ‘’pizza’’ bodem met tomatensalsa en salade van knol en venkel |
|
Gebakken roodbaarsfilet met paella en saus van zongedroogde tomaat en dille of Eendenborst met rode bieten ‘’spaghetti’’, crème van artisjok, jus met zoethout en lavas |
|
Cremeaux van framboos met roomijs van witte chocolade, verse frambozen en proseccosabayon of Selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,00 |
€ 14,50 |
Pulled pork Pulled pork met tonkatsusaus, kimchi, melbatoast en aïoli van gefermenteerde knoflook |
€ 13,75 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis |
€ 16,75 |
Ceviche van zeebaars Van het maandmenu: Ceviche van zeebaars met dressing van limoen en passoa, zoetzure jalapeño peper, passievrucht en krokante uienringen |
€ 12,75 |
Runderborst Van het maandmenu: Zacht gegaarde gemarineerde runderborst op een krokante ‘’pizza’’ bodem met tomatensalsa en salade van knol en venkel |
€ 12,75 |
Oesters Rauw, per stuk |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Bouillabaisse Rijk gevulde romige vissoep |
€ 11,00 |
Courgettesoep Courgettesoep met gedroogde Parmaham |
€ 7,75 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met warme knoflook-bieslooksaus |
€ 11,00 |
Eend Ravioli van geplukte eendenbout met espuma van eekhoorntjesbrood, paksoi en aardappelkaantjes |
€ 15,50 |
Hoofdgerechten |
|
Bavette Gebakken runderbavette met gepofte aardappel, gegrilde groenten en saus van grove mosterd |
€ 30,00 |
Kalfs entrecote Gegrilde kalfsentrecote met gratin van aardappel en knolselderij, bon femme en bearnaisesaus |
€ 28,75 |
Eendenborst Van het maandmenu: Eendenborst met rode bieten ‘’spaghetti’’, crème van artisjok, jus met zoethout en lavas |
€ 24,00 |
Roodbaarsfilet Van het maandmenu: Gebakken roodbaarsfilet met paella en saus van zongedroogde tomaat en dille |
€ 24,00 |
Heilbot Heilbotfilet met orzo, geroosterde bloemkool en pestosaus met pistache |
€ 27,50 |
Supplement eendenlever: € 7,00 |
|
Desserts |
|
Trifle Trifle van stroopwafel met tonkabonen mascarpone en stroopwafelijs |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 15,00 |
Dessert maandmenu: Cremeaux van framboos met roomijs van witte chocolade, verse frambozen en proseccosabayon |
€ 12,50 |
Dessert maandmenu: Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 12,00 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |