In de nacht van 21 op 22 april 2018 hebben wij brand gehad. Wij zijn daarom helaas tot nader bericht gesloten. Houdt onze Facebook pagina (www.facebook.com/deheerlijckheyt) of deze pagina in de gaten voor nieuws. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar, wel via het mailadres info@heerlijckheyt.nl.

Wij willen u graag verwelkomen in ons restaurant de Heerlijckheyt Het Loo, direct gelegen naast Nationaal Museum Paleis Het Loo en de paleistuinen. Een plek waar u zich weer even terug in de tijd waant en waar wij u willen laten genieten van onze gerechten en gastvrijheid op deze prachtige locatie.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke en uitgebreide lunch. Ook zijn wij de perfecte locatie voor uw zakelijke lunch!

Op ons ruime en gezellige terras - met loungehoek en uitzicht op Paleis Het Loo - kunt u bij mooi weer genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.

Voor meer informatie of om een tafel te reserveren kunt u ons bellen op telefoonnummer (055) 521 39 97. Alvast een warm welkom!

Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Volg ons op facebook!
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug