Lunch

 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met oude Reypenaer, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 5,50
€ 12,85
   
Tapas de Heerlijckheyt
Tapas de Heerlijckheyt, acht warme en koude hapjes van de Chef
€ 15,50
   
Tonijn
Pizza van filodeeg met dun gesneden tonijn, ansjovis mayonaise, Italiaanse salade en krokante spiering
€ 13,75
   
Steak tartaar
Steak tartaar met gepocheerde eidooier, mousse van piccalilly en krokante ui ringen
€ 12,50
   
Oesters 
3 oesters met granite van Bloody Mary
€ 10,75
   

Soepen

 
Knoflooksoep 
Romige knoflooksoep met kerriecroutons
€ 7,50
   
Ossenstaartbouillon 
Oosterse ossenstaartbouillon met citroengras, enoki paddenstoel en glasnoedels
€ 6,75
   

Warme voorgerechten

 
Coquilles 
Gebakken coquilles met crème van bloemkool, krokante pancetta en schuim van Parmezaan
€ 13,25
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 9,75
   
Pulled pork
Loempia van pulled pork met zacht gegaarde varkens ‘sukade’ en crème van wortel en komijn
€ 12,50
   
Wildproeverij 
Wildbitterbal met bockbier, wildbouillon met Enoki paddenstoelen en wildzwijnham met chutney van rode ui
€ 12,50
   

Hoofdgerechten vlees

 
Tournedos
Gebakken ossenhaas met saus van morilles en sherry, aardappelgratin
€ 29,75
   
Bavette 
Gegrilde bavette van het Black Angus met bearnaisesaus en gekonfijte aardappel
€ 24,75
   
Hert 
Hertenbiefstuk met rode kool, spruitjes, stoofpeer en wildjus
€ 22,75
   
Parelhoen 
Rouleau van parelhoen met portjus, geroosterde pompoen en gebakken eendenlever
€ 22,50
   
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 6,00
Supplement friet of salade: € 3,00
 

Hoofdgerechten vis

 
Corvina 
Op de huid gebakken corvina filet met saus vierge, lamsoren en aardappelbrioche
€ 23,75
   
Salade poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
Twee gangen lunchmenu: 27,95  
   

Lunchsalades

 
Tapas de Heerlijckheyt 
Tapas de Heerlijckheyt, tien warme en koude hapjes van de Chef
€ 17,50
   
Salade geitenkaas 
Salade met pakketjes van geitenkaas en spek, diverse slasoorten, noten, appel en honing (ook vegetarisch te bestellen)
€ 15,25
   
Salade de Heerlijckheyt
Salade met een combinatie van koude en warme vis- en vleessoorten
€ 18,75
   
Salade Poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   
Salade Viande
Salade met diverse soorten vlees, gebakken paddenstoelen, knoflookcroutons en pijnboompitten
€ 18,75
   

Desserts

 
Mandarijn 
Rouleau van mandarijn en kwark met ijs van lemon-cheesecake
€ 10,00
   
Noten
Warme amandelcakejes met nougatijs en espuma van hazelnoot
€ 10,00
   
Parade de Heerlijckheyt
Parade van Heerlijckheyt desserts
€ 12,75
   
Witte chocolade
Mousse van witte chocolade met gepocheerde perzik, sabayon van framboos en prosecco en vanille-ijs
€ 10,50
   
Kaasplankje
Selectie van diverse kaassoorten met appelstroop en noten-vijgenbrood
€ 13,75
   
Maandmenu dessert
Dessert van het maandmenu
€ 9,00
   
Ons ijs wordt vers gedraaid door Van Swoll en onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).  
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Volg ons op facebook!
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug